Verkkosivut

Toteutan verkkosivut aina responsiivisesti, mikä tarkoittaa sitä, että sivut toimivat saumattomasti sekä mobiililaitteilla että tietokoneen näytöllä ja näyttävät hyvältä. Huomioin tietosuoja-asetukset ja GDPR:n vaatimukset, kuten evästeiden ilmoittamisen ja hallinnoinnin. Sivuille voi lisätä esimerkiksi kuvagallerian ja sosiaalisen median syötteen tarpeen mukaan.

Käytän sivujen toteutuksessa WordPressia, koska siihen löytyy monipuolisesti valmiita lisäosia, joilla sivut saa muokattua tarpeisiin sopiviksi ja sivujen ylläpito on kohtuullisen helppoa. WordPressilla tehtäviä verkkosivuja varten tarvitaan webhotellipalvelu ja domain-osoite. Autan niiden hankinnassa tarvittaessa. Perinteisten verkkosivujen lisäksi voin rakentaa sivuston myös mobiilisovelluksena, jota voi käyttää verkkosivun tapaan. Tästä lisää Appikoneen omilla sivuilla.

Kuusankosken Fysioterapia Ky

Laajan palveluskaalan fysioterapiayritys vuosikymmenten kkemuksella Kuusankoskella.

Raakaruokintaseminaari

Raakaruokintaseminaari on vuosittain järjestettävä koirien ja kissojen lajityypilliseen ruokintaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä tapahtuma. Sen järjestää Luonnollinen ruokinta ja Carino Nutrition.

Finolo

Ravintovalmennusta, -neuvontaa ja -konsultaatiota sekä fysioterapiaa, hierontaa ja liikuntapalveluita tuottava yritys.

Scroll to Top