Kuka?

Olen Outi Liukkonen, mediatekniikkaan erikoistuva tieto- ja viestintätekniikan insinööriopiskelija.  Olen matkalla digitaalisen median ammattilaiseksi. Näillä sivulla esittelen tarjoamiani palveluita ja tekemiäni töitä. Tällä hetkellä toteutan verkkosivuja, teen julkaisujen taittoa, käsittelen kuvia, piirrän logoja, teen mobiiliappeja ja valokuvaan.

Edellisiltä ammateiltani olen pukuompelija, tekstiilityön ja matematiikan opettaja, sekä erityisopettaja. Työelämää takana on reilusti yli kymmenen vuotta ja elämänkokemustakin on kertynyt. Nykyisissä töissäni näkyy matemaatikon tarkkuus ja loogisuus, käsityöihmisen luovuus ja visuaalisuus sekä pedagogin kommunikointi- ja oleellisen esiin tuomisen taidot. Pyrin tekemisissäni aina tasapainottamaan sekä käytännöllisyyden että esteettisyyden, jotta lopputulos olisi kaunis, toimiva ja miellyttävä.

Käytän taiteilijanimeä OutiL töissäni. Se ei ole erityisen luova, mutta siitä tulee lämmin fiilis. Muistatko kun koulussa aina kirjoitettiin kuvataiteen töiden alakulmaan oma nimi. Minun piti lisätä se L sukunimestä, ettei työ sekoitu luokan toisen Outin työhön. Joten jätän töihini edelleen saman puumerkin.

Olen iloinen, että olet löytänyt sivustoni. Ota yhteyttä jos tarvitset laadukkaita, ammattimaisia, mutta pilke silmäkulmassa tehtyjä digitaalisen median palveluita.

Scroll to Top