Graafiset työt

Voin tunnustaa, että rakastan pikseleiden pyörittelyä. Kuvanmuokkaus ja kaikenlainen kikkailu värien, fonttien ja muotojen kanssa on inspiroivaa ja vie mukanaan.

Logoja ja muuta kuvitusta

En koe olevani erityisen taitava piirtäjä, mutta olen innostunut piirtämisestä aivan uudella tavalla, kun voin yhdistää tietokoneella ja käsin piirtämistä. Usein aloitankin logojen ja kuvituksen piirtämisen käsin, ja jossain vaiheessa siirrän hahmotelman koneelle ja jatkan PhotoShopilla ja Illustratorilla. Voit tutustua piirtämiini logoihin ja muihin kuvituksiin täällä.

Pyörittelen mielelläni myös Photoshopia ja Illustratoria julkaisujen tai verkkosivujen teon yhteydessä. Jos asiakkaalla tai minulla on visio siitä, millainen kuva tarvitaan, ja sitä ei valmiina löydy, niin sellainen sitten tehdään.

Julkaisujen taitto

Olen käyttänyt Canvaa muutaman vuoden ja pidän kyseisestä ohjelmasta siksi, että jopa ilmaisversiossa on paljon valmista materiaalia itse muokattavaksi. Ohjelma on myös ihanan helppo käyttää. Canvalla olen tehnyt erilaisia tapahtumamainoksia ja somejulkaisujen pohjia. Välillä teen omalle Instagramin valokuvaustilille mietelausekuvia Canvalla, vaikka muuten käsittelenkin omat valokuvani PhotoShopilla.

Canvalla taittamiani julkaisuja pääset katselemaan täältä.

Taitan myös kirjoja ja sitä hommaa varten olen ottanut Adoben InDesingin käyttöön. Kirjojen lisäksi InDesignilla syntyy monenlaiset muutkin graafiset työn, kuten vaikka Roll upit.

Scroll to Top